Docky

Helpompaa veneilyä

 
max-hermansson-422380.jpg

Vaivattomasti merelle

Miltä kuulostaisi stressitön veneily? Veneily jossa veneesi säilyy turvallisesti nostettuna vedestä, ei ole vaarassa upota, pohja pysyy puhtaana ja moottori uudenveroisena.

Kun veneilyinto iskee lähdet veneellesi, lasket sen vesille ja ajat merelle huippukuntoisella veneellä. Päivän päättyessä ajat venenostimelle, nostat veneen vinssillä nostimelle ja tämän jälkeen sinun ei tarvitse kantaa veneestäsi huolta.

Ratkaisu on Docky-venenostin, yksinkertainen tapa saada kaikki irti veneestäsi vaivattomasti.

Vene on investointi jota ei yleensä käytetä  optimaalisesti lyhyen kauden, huonon sään, vaivalloisen vesillelaskun takia kun venettä säilytetään peräkärryllä y.m.

Docky-venenostimella kausi pitenee!

Veneen voi säilyttää nostimella jopa ympäri vuoden ja vene on käytössäsi aina kun meri/järvi on sulana. Näin säästyy säilytystilaa myös maissa.

Veneesi arvo säilyy kun merirokko ja levä eivät kuluta pohjaa, moottoria ja trimmilevyjä. Saat veneellesi paremman jälleenmyyntiarvon.

Docky-nostimella säästyy sekä aikaa että vaivaa.

Pidempi kausi

docky8.jpg

Docky on edullinen ja ympäristöystävällinen venenostin jolla nostat veneesi vedestä sen sijaan että se kelluisi vedessä. Tällä tavoin säästyt pohjamaalauksen kuluilta ja vaivalta. Sitä ei yksinkertaisesti tarvita. Teet sitä paitsi suuren ympäristöteon kun myrkyllisiä pohjavärejä ei käytetä.

Esim alumiiniveneitten pohjavärit eivät näytä toimivan yhtä hyvin kuin muitten pintojen. Tuloksena on melko usein aika lailla vihreä pohja pohjamaalauksesta huolimatta. Myös pesulta kemikaaleilla vältytään.

Vältyt veden tunkeutumiselta lasikuituun ja vähennät näin polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Myös lasikuituveneet imevät kosteutta kun ne kelluvat vedessä. Sanotaan että lasikuitu-veneitten  paino nousee jopa 3 % kesässä.

Ei työtä perävaunujen, lukemattomien nostojen ja vesillelaskujen kanssa.

Myrkytön vaihtoehto

Näin nostin toimii

Docky-venenostin on ainutlaatuinen ponttoonirakennelma joka soveltuu kaikille veneille 2000 kg asti. Tarvitset vain veneen ja laituripaikan nostimelle. Rakennelma on vakaa ja lujatekoinen ja suunniteltu pohjoismaista ilmastoamme varten.

Nostat veneesi käsikäyttöisellä vinssillä. Vene makaa nyt turvallisesti nostimella ja voit rauhassa kuormata.

Nostin on pitkäikäinen, helppo asentaa eikä vaadi paljon kunnossapitoa tai huoltoa.

Katso video

 
 

Ota yhteyttä

Sverre Falck +358 40 5518377 

Pati Blom +358 40 5168018

My Falck +358 50 5410934

 

Tai täytä lomake ja olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian

Nimi *
Nimi